Reuzel haarpomade – die moet je hebben!

Blauwe Reuzel pomadeKen je het nog niet? Geen paniek, ik ook nog niet. De laatste hype voor de mannen die hun haar hip gestyled willen hebben is Reuzel. De pomade is door de echte barbiers uit Rotterdam, die hun nering hebben onder de naam Schorem Barbiers en haarsnijders, ontwikkeld. Wat wil je dan nog meer. Je naam verbinden aan een product moet dus wel een bepaald niveau meegeven. Wat nou gel? Dat is gewoon zo 2014, we zijn nu beland in de tijd waar we aan de gang gaan met Reuzel.

De blauwe Reuzel werd blij in gebruik genomen en ik moet zeggen dat er tevreden reactie`s zijn. Het product zelf is op waterbasis gemaakt en heeft een sterke hold. Het goedje wordt nog steviger als je het op droog haar aanbrengt. Buiten de sterke hold die de blauwe Reuzel heeft geeft het ook nog eens een leuke glans. Kortom je haar zit goed en je gaat ‘slick’ over straat. Laat ik dan niet vergeten te melden dat dat spul vrij eenvoudig uit je haar te wassen is.

De verkoopadviesprijs van de Reuzel ligt op ongeveer 15 a 16 euro. Uiteraard zijn hier niet de verzendkosten bij genomen die op veel webshops aangeboden worden. Met deze kosten erbij kom je op een enkel blik uit op een bedrag van ongeveer 22 euro. Ik vond het dat alles waard om dan ook nog iets te roepen van de prijs en de kwaliteitsverhouding. De ontwikkeling van het product zou nog kunnen liggen in de geur. Die vond ik namelijk zelf niet super maar vervelend is anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *