James Bond Spectre kijken

James Bond SpectreVorige week dinsdag liet men een nieuwe trailer zien van de laatste James Bond film Spectre. De trailer werd uitgezonden om de Amerikaanse televisie en is afgelopen woensdag op Youtube gezet. De originele trailer van James Bond Spectre had ik al gezien en ik vond de aanvulling van de nieuwe trailer minimaal. Wel is het in mijn beleving zo dat dit dus wel de film van 2015 is die je gezien moet hebben.

De 24e Bond-film, die op 6 november in Nederland in première gaat, is vernoemd naar het misdaadsyndicaat van Ernst Stavro Blofeld, de grote vijand van 007. De Fans verwachten dat Christoph Waltz, die in de film de bad guy Oberhausen speelt, uiteindelijk Blofeld of een nakomeling van de oerschurk is. Verder spelen actrices Monica Bellucci en Lea Seydoux mee in de film.

Plot van James Bond Spectre:

Een cryptisch bericht vanuit het verleden stuurt James Bond op een missie naar Mexico-Stad en uiteindelijk Rome, waar hij Lucia Sciarra ontmoet. Zij is de mooie weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert bij geheime ontmoetingen en ontdekt het bestaan van de duistere organisatie SPECTRE. In Londen zet Max Denbigh, het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, vraagtekens bij Bonds acties en vraagt zich af wat nog het doel is van de MI6, geleid door M. In het geheim weet Bond Miss Moneypenny en Q. achter zich te krijgen en zij helpen in een onderzoek naar Madeleine Swann, de dochter van Bonds oude aartsvijand Mr. White, die mogelijk de sleutel is voor het ontrafelen van het web rond SPECTRE. Als een dochter van een huurmoordenaar snapt zij Bond als geen ander. Als Bond naar het hart van SPECTRE kruipt, leert hij de ijzingwekkende connectie kennen tussen zichzelf en de vijand die hij zoekt.

James Bond Spectre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *