Agenda waar je ‘U’ tegen zegt!

Peter Pauper AgendaTerwijl ik mijn uitermate kostbare tijd aan het verspillen was, stuitte ik op de webshop van Agendakopen.com. Daar kan je werkelijk stapels agenda`s en kalenders kopen. Aangezien het nu toch weer de tijd is om een agenda aan te rukken viel mijn oog op een aantal agenda`s in de online winkel. Zelf ben ik nog niet over op een digitale agenda, ze werken voor mij gewoonweg niet. Nu zag dus een aantal leuke agenda`s, maar een van de mooiere vond ik dan toch de Peter Pauper Agenda model juweled filigree. Na het eenvoudige bestelproces en anderhalve dag wachten had ik de agenda in mijn bezit. De agenda was verpakt in een kwalitatief goede enveloppe zodat hij echt onbeschadigd bij mij thuis op de mat viel.

De Pauper is in mijn beleving dan toch echt de Rolls Royce onder de planners hoor. Uitstraling is gewoon top en de kwaliteit is super en dat voor een redelijke prijs. Een lekkere stevig boekje dat niet te groot is. Met niet zo veel woorden is de Peter Pauper mijn nieuwe agenda voor 2016. Als ik even de vergelijking trek met de Ryam die ik altijd had moet ik zeggen dat ik nu van een Fiat naar een BMW ben gegaan. Kortom, ik ben blij!

Een Reactie op “Agenda waar je ‘U’ tegen zegt!

  1. Geweldig deze info ik moest voor deze agenda’s altijd naar de Bijenkorf in Amsterdam toe omdat ze online nooit te vinden waren. Jullie hebben een blij mens van mij gemaakt vanavond 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *